+31 (0)6 207 15 115 - info@agvi.nl
Informatie

In het gezin waar ik ben opgegroeid is het niet allemaal van een leien dakje gegaan.

Veronica Nuus

Mijn naam is Veronica Nuus. Op mijn geboortekaartje staat vermeld dat Vera mijn roepnaam zal zijn. Het gezin waar ik uitkom bestaat uit vier kinderen, twee oudere broers en een jonger zusje.

In het gezin waar ik ben opgegroeid is het niet allemaal van een leien dakje gegaan. Dit heeft er zeker toe bijgedragen dat ik een grote belangstelling heb voor de psyche van de mens. Het gezin van herkomst is een leerschool geweest waar ik veel levenservaring en kennis heb opgedaan. Later heb ik deze levenservaring weten om te zetten naar een beroep waarmee ik anderen kan begeleiden en ondersteunen.

Door mij te verdiepen in wat een mens ten diepste raakt heb ik leren zien én voelen dat mijn beide ouders hebben gegeven wat in hun vermogen lag: bad, bed en brood, voor mijn ouders in het naoorlogse Nederland al een hele klus. Dit zien en voelen heeft rust en acceptatie gebracht in mijn leven. Met dit resultaat in mijn achterhoofd werk ik met veel enthousiasme en plezier in mijn praktijk ten behoeve van mijn cliënten. Ik ben opgeleid aan de Academie voor Psychodynamica, een veelzijdige opleiding op HBO niveau. Aan deze academie ben ik nog steeds verbonden als docent, mentor en supervisor. Deze verbintenis garandeert dat ik steeds op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Daarnaast volg ik de verplichte bij-en nascholingen.

Ik ben dol op 'fantasy' verhalen met een tikkeltje spiritualiteit. Het magische kind in mij ben ik blijven koesteren. Ik hou van lekker eten met een goed glas wijn in het juiste gezelschap, ga graag naar het theater en wandelen is mijn favoriete lichaamsbeweging. Heb je het vermoeden dat ik iets voor je kan betekenen, neem dan contact met mij op. Dit kan door middel van het sturen van een email of door mij te bellen.

De naam Agnitio Vitalitas komt uit het Latijn. Agnitio is het Latijnse woord voor inzicht en (h)erkenning. Vitalitas is het Latijnse woord voor levenskracht en vitaliteit.

Tarief

Reguliere therapie
€ 95,00 per uur
Coaching ZZP-ers
€ 105,00 per uur
Coaching werknemers bedrijven
€ 130,00 per uur
Relatietherapie
€ 125,00 per uur

Ziektekostenverzekeraars vergoeden geen coaching en relatietherapie.

De intake duurt ongeveer anderhalf uur en de vervolgsessies meestal één uur. Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van de aard van het probleem.

Vergoeding

Veruit de meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden een deel van de consulten. Raadpleeg vooraf uw eigen verzekeringsvoorwaarden. Deze vorm van therapie wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Dit betekent dat het niet ten laste komt van uw eigen risico.

Werkgever

Ik kan je aanraden om met je werkgever te overleggen of er sprake kan zijn van vergoeding. Coaching kan namelijk je functioneren verbeteren en ziekteverzuim voorkomen of verkorten. Een werkgever reserveert vaak een opleidingsbudget per medewerker.

Annulering

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd. Indien later dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd, worden de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Contact

Kamerlingh Onnesweg 145a
1223 JD, Hilversum

+31 (0)6 207 15 115
info@agvi.nl

Behandelovereenkomst

U kunt hier de behandelovereenkomst downloaden. Deze overeenkomst dient u ingevuld en ondertekend mee te nemen naar de eerste afspraak. U tekent dan tevens voor de algemene voorwaarden.
U kunt hier de overeenkomst voor ZZP-ers vinden.

Overige informatie

Privacyverklaring
U kunt
hier de privacyverklaring van AGVI inzien.

Klacht- en tuchtrecht
Ik ben lid van de VBAG
Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken. Komen wij er samen niet uit dan kunt u op de volgende pagina meer informatie vinden: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/

Register Beroepsbeoefenaar Complementaire Zorg RBCZ

KvK 32152831
IBAN NL26 INGB 0003 8523 92