+31 (0)6 207 15 115 - info@agvi.nl
Studenten

Omdat snel tot de kern komen van het daadwerkelijke probleem veel oefening vergt, kun je in mijn praktijk hier extra training in volgen.

Specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in snel tot de kern komen van het daadwerkelijke probleem. Aan de Academie voor Psychodynamica geef ik hier in het eerste lesjaar een lesdag over. Omdat deze basisvaardigheid veel oefening vergt en het meer is dan alleen luisteren met je oren, kun je in mijn praktijk hier extra training in volgen. Deze training duurt maximaal vier uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. Iedere student krijgt een uur om te oefenen. De kosten hiervan bedragen €87,50 p.p. per uur. Wanneer je intervisiegroep uit meer dan vier personen bestaat dan kan op verzoek daar twee uur extra voor worden gereserveerd. Er zit dan een (korte) pauze tussen sessie drie en vier.

Supervisie

Voor studenten van de Academie voor Psychodynamica is er de mogelijkheid om intervisie onder supervisie te volgen in mijn praktijk in Huizen. Dit is een verplicht onderdeel van de diverse opleidingsrichtingen. Intervisiegroepen bestaan uit minimaal drie en maximaal zes studenten. De kosten hiervan bedragen €240,00. De intervisiebijeenkomst duurt drie uur.

Eigen cliënt

Wanneer je graag supervisie en begeleiding wil bij een sessie met een eigen cliënt, dan kunnen we een afspraak maken in mijn praktijk. Je doet dan zelf de sessie terwijl ik je voorzie van begeleiding op de door jou gewenste wijze. De kosten hiervan bedragen €87,50 per uur.
De studenten van de Academie voor Psychodynamica krijgen hier stage-uren voor.


Heb je voor een van de bovengenoemde onderwerpen een afspraak gemaakt, is er een datum geprikt en heb je jouw goedkeuring gegeven, dan kun je alleen nog annuleren in het geval van een ernstige overmacht situatie. Alle bovengenoemde kosten kun je opvoeren onder studiekosten bij de belastingdienst. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl