Mozartlaan 27 - eUnit E2.1, 1 e verdieping - 1217 CM Hilversum - +31 (0)6 207 15 115 - info@agvi.nl
Studenten

Omdat snel tot de kern komen van het daadwerkelijke probleem veel oefening vergt, kun je in mijn praktijk hier extra training in volgen.

Specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in snel tot de kern komen van het daadwerkelijke probleem. Aan de Academie voor Psychodynamica geef ik hier in het eerste lesjaar een lesdag over. Omdat deze basisvaardigheid veel oefening vergt en het meer is dan alleen luisteren met je oren, kun je in mijn praktijk hier extra training in volgen. Deze training duurt drie uur waarbij zich maximaal vier studenten kunnen aanmelden. De kosten hiervan bedragen €60,00 p.p. inclusief BTW. Wanneer zich minimaal acht studenten aanmelden, huur ik een cursusruimte in Huizen (provincie N-H) en gaan we een hele dag met elkaar aan de slag. De kosten hiervan bedragen €95,00 p.p. inclusief BTW. Studenten van andere opleidingen nodig ik van harte uit hier meer informatie over in te winnen.

Supervisie

Voor studenten van de Academie voor Psychodynamica is er de mogelijkheid om intervisie onder supervisie te volgen in mijn praktijk in Hilversum. Dit is een verplicht onderdeel van de diverse opleidingsrichtingen. Intervisiegroepen bestaan uit minimaal drie en maximaal zes studenten. De kosten hiervan bedragen €181,50 inclusief BTW. De intervisiebijeenkomst duurt drie uur.

Eigen cliënt

Wanneer je graag supervisie en begeleiding wil bij een sessie met een eigen cliënt, dan kunnen we een afspraak maken in mijn praktijk. Je doet dan zelf de sessie terwijl ik je voorzie van begeleiding op de door jou gewenste wijze. De kosten hiervan bedragen €50,00 per uur exclusief BTW.
De studenten van de Academie voor Psychodynamica krijgen hier stage-uren voor.


Heb je voor een van de bovengenoemde onderwerpen een afspraak gemaakt, is er een datum geprikt en heb je jouw goedkeuring gegeven, dan kun je alleen nog annuleren in het geval van een ernstige overmacht situatie. Alle bovengenoemde kosten kun je opvoeren onder studiekosten bij de belastingdienst. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl