+31 (0)6 207 15 115 - info@agvi.nl
Therapie & Coaching

Als Psychodynamisch therapeut combineer ik diverse therapeutische interventies tot een kortdurende, oplossingsgerichte en verdiepende therapievorm.

Intake

Een intakegesprek wordt over het algemeen als ongemakkelijk ervaren. Om deze reden doe ik de intake door middel van het maken van een genogram. Hiermee krijgen jij en ik een goed beeld van de hulpvraag waar je mee komt.

Hypnotherapie

Bij Hypnotherapie wordt gebruik gemaakt van een vorm van geconcentreerde aandacht: trance. Hiermee kom je, met behulp van de therapeut, makkelijker in contact met je onderbewustzijn.

lees meer...

Ego-State

Bij ego-staten gaat het om het reageren vanuit de ouder, het kind, of vanuit de volwassene. Wanneer je reageert vanuit de ouder of het kind, raakt de communicatie verstoord.

lees meer...

Traumatherapie

Een trauma kan al op jonge leeftijd ontstaan, bijvoorbeeld wanneer je niet kon opgroeien in een veilige en harmonieuze omgeving. Het innerlijk kind heeft dan trauma opgelopen.

lees meer...

Rouwtherapie

Wanneer je iemand verliest die je zeer dierbaar is, kan het zijn dat je ondersteuning wil bij de rouwverwerking. Het is niet altijd makkelijk het rouwproces aan te gaan, het levert immers veel pijn op.

lees meer...

Relatietherapie

Men ‘verstaat’ elkaar niet meer. Relatietherapie kan een waardevolle bijdrage leveren aan het ontdekken van de individuele en de gezamenlijke behoeften, waardoor men weer met elkaar in ‘gesprek’ kan komen.

lees meer...

Coaching

Wanneer je niet goed functioneert in je werk, of wanneer je in een burn-out situatie zit, kan ik je helpen met je gedachten te veranderen van niet-helpende gedachten naar ondersteunende gedachten.

lees meer...